Idézet, a képzésen résztvevő néhány Anyától:

 

Brigi /26 éves/ és lánya Emma: "A művészeti tréning olyan volt a jelen helyzetünkben, mint egy napsugár egy barlang mélyén. Egy anyaotthon, ketten a gyermekünkkel. Nincs kiút, nem tudod, hova fordulj segítségért. Aztán jött ez a kurzus és önbizalmat adott, jó emberek vettek körül, akik segítenek, már csak a jelenlétükkel is. Ezt szeretnénk továbbítani az egyedülálló szülőknek: mindig van remény, van, aki hozzon lámpást. "

 

Ági /24 éves/ és fia Kristóf:

 

Hogy milyen is vagyok?
Igazán magam sem tudom!
Mosoly az ajkamon
Vidám csengés a hangomon!

De belül mégis fáj és éget,
Néha azt érzem az élet téved
Kialszik a fény,
S eltűnik a remény!

Egyedül kell mennem,
Kicsi kezét nem szabad elengednem,
Mert van egy hely hol megértenek,
Lelkemet simogatva segítenek.

S mióta e körbe beléptem,
ha csak pár órára,de a rosszat elfelejtem,
Remény költözik a szívembe,
S talán nem csak az enyémbe!

Jó magam és az anyukák nevében,
Hála és köszönet érte!!!!!

 

Vivien /20 éves/ lánya, Zsani: A szombati napok számomra a kikapcsolódásé, a felhőtlen szórakozásé, amit köszönhetünk a Kata által összehozott csapatnak és Kata társaságának:)! Már csütörtökön írjuk egymásnak az smst, hogy haha már csak két nap és jön a szombat:) Lázasan várjuk, hogy újra ott legyünk! Sokat jelent ez nekünk, mert ott nem tologatnak minket, mint egy bútort, hanem foglalkoznak velünk és tanácsokkal látnak el, ami nekünk nagyon fontos és egyben hasznos is! Én csak köszönetet tudok mondani a csapatban dolgozóknak, hogy ilyen hihetetlen kedvességgel és odafigyeléssel foglalkoznak velünk! És ha egy mód is van rá, míg élek szeretnék ezekre a foglalkozásokra járni...”

 Noémi /27 éves/, kislánya Lilla: Ez a tanfolyam felnyitotta a szememet, arra nézve,hogy másképp is lehet állást keresni, továbbá olyan embereket ismerhettem meg, akikre büszkén felnézhetek:a nehéz helyzetek megoldása erőteljes mikro társadalommá kovácsolt minket. Köszönöm,hogy részese lehettem ennek a klassz csapatnak.”

Naptár